Not rendering correctly? View this email as a web page here.

 

God Jul & Gott Nytt År!

Som vi alla vet så blev 2020 inte riktigt som vi hade tänkt oss. Att behöva ställa om och verka under helt nya förutsättningar har varit krävande för företag, organisationer och för samhället i stort.

Inte minst den digitala säkerheten hos företag har satts på prov under året. I och med pandemin kommer vardagen att fortsätta kantas av digitala möten och inloggningar utanför kontorets väggar – vilket också innebär större risker för många företag.

Vår högsta prioritet har hela tiden varit att skydda våra medarbetares hälsa, samt säkerställa våra löpande åtaganden av leveranser och tjänster. Vi är glada att vi fortfarande har möjlighet att göra det vi gör bäst, leverera bra IT-säkerhet som gör att våra kunder kan fortsätta att vara IT-säkra på alla plattformar och i alla system.

Arbetet med SecMaker Live iD - vår tjänstebaserade leveransform och största satsning hittills pågår oförtrutet. Vi ser med tillförsikt fram emot ett ljusare 2021 och att vi tillsammans med er får möjlighet att skapa ett enklare och säkrare år.

Vi önskar alla kunder och samarbetspartners en God Jul & ett Gott Nytt År och tackar ödmjukast för 2020.

 

Bättre inloggning

 

Den mänskliga faktorn ska inte vara säkerhetsrisk

Företagshemligheter läcker med ett klick. Nätfisket blir mer och mer sofistikerat. Mejl som ser ut att komma från betrodda personer - en kollega, chefen eller någon annan du känner – är i själva verket avancerade bedrägeriförsök. Den samlade brottsligheten på nätet omsätter numera mer pengar än all världens samlade droghandel. En undersökning som vi gjorde i våras visade att det finns en stor osäkerhet om ens egen arbetsplats blivit utsatt för digitala intrång. Hälften av de tillfrågade uppgav att de inte visste. Om inte medarbetarna själva vet hur de kan identifiera säkerhetshoten innebär det i praktiken att de öppnar upp för angrepp.

Läs hela artikeln här

Håll utkik

Den tidigare dominerande leveransformen, att bygga allting själv, är föråldrad. Nu kan du köpa färdiga helheter. Under 20 år har vi utvecklat och levererat programvara för samhällskritisk IT-säkerhet till storföretag, banker, myndigheter, hälsoregioner och kommuner. Nu tar vi nästa steg och lanserar en tjänsteplattform, betydligt starkare än man rimligtvis själv kan bekosta och utveckla.

Håll utkik i våra kanaler efter SecMaker Live iD som hjälper dig att bli IT-säker på alla plattformar, i alla system och med stöd för alla tänkbara bärare.

Vill du veta mer redan nu? Kontakta oss idag

 dsc0365-e1572201731221

 

ALF02902-upp-mjuk

Net iD Update

Vill du få våra senaste produktnyheter direkt i din mail? Prenumerera på Net iD Update så håller du dig uppdaterad och får det senaste inom produktnyheter, releaser och andra nya funktioner och stöd för Net iD Software Suite. 

Starta din prenumeration nu

Visa ditt stöd

Julen är barnens högtid. En tid för frid, gemenskap och omtanke. Alltför många barn i Stockholm lever i utsatthet. Coronakrisen har gjort det ännu svårare för de som redan är utsatta. I tider som dessa är det extra viktigt att ge tillbaka till dom som behöver det mest.

Därför stödjer vi detta år Stockholms Stadsmissions arbete för barn i ekonomisk och social utsatthet. Tillsammans ger vi dem en bättre och tryggare jul.

Läs mer om hur du kan visa ditt stöd

Julsigill_2020-min

 

Här hittar du aktuella versionerna och release notes av Net iD Software Suite

Net iD Enterprise v6.8.3
Net iD Portal v5.8.1
Net iD Access för iOS
Net iD Access för Android

Du hittar all dokumentation om våra produkter här.

 

SecMaker och Covid-19

Vi utvärderar kontinuerligt riskerna och följer de direktiv och rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och Utrikesdepartementet samt vidtar nödvändiga åtgärder för att minimera eventuell påverkan på våra tjänster och leveranser till följd av Coronaviruset.

Vill du läsa mer om hur vi hanterar Covid-19, läs mer här.

Footer nyhetsbrev-min